Fredagstræning for Børn Begynder + Øvet
Kom til en mega fed træning afholdt at DTDT-medlemmer, hvor du og dine ninja-venner kan lave jeres ejet Taekwondo-show! Det bliver en sjov træning, hvor du sammen med dine venner fra holdet skal forsøge at lave det sejeste, sjoveste og ikke mindst vildeste show med jeres ninja-skills. Efter træningen får I lov til at vise hinanden (og jeres forældre) det vilde show I har fået lavet i løbet af træningen. Efter alle shows er blevet vist, vil der være lidt mad, saftevand og hygge. Alt hvad du skal gøre for at komme med er, at melde dig til på klubmodul. Forældre er velkomne til at tage en snack eller noget mad med til børnene, så de har lidt at spise efter træningen og ellers vil klubben sørge for saftevand, lidt brød og diverse.

Hvornår: Fredag d. 15. September kl. 16:30 – 20:00

Træningen er fra: 16:45 – 18:45

Hvad: DTDT tema træning for dig og dine holdkammerater

Husk: Dobog, normalt tøj og dine flotteste flyvespark

!! Skriv gerne i tilmeldingen hvad I medbringer !!
15.09.2017
15.09.2017 kl. 16.30 - 15.09.2017 kl. 20.00
Risskov Taekwondo Klub
Jeg medbringer mad/en snack*: