Kære børn og forældre på Eagle Holdene

Lørdag d. 12. maj er der kampstævne for MON-børn i Aarhus Taekwondo klubs lokaler på Silkeborgvej. Børnene fra Favrskov Taekwondoklub og Risskov Taekwondoklub inviteres, så vi håber, at vi får så mange tilmeldinger, at børnene kan få lov at kæmpe mod nogen på deres egen størrelse.

Vi matcher børnene på dagen, så I behøver ikke at skrive vægt osv. ved tilmelding, men vi vil gerne have en idé om, hvor mange der kommer. Derfor skal børnene tilmelde sig her, hvis de gerne vil deltage.

Der er gratis kaffe til forældrene, og der kan købes juice, frugt, kyllinge-pølsehorn og slik i en lille bod på dagen til rimelige priser.

Tilmeldingen forgår på klubmodulet, prisen er 50 kr.
Så tilmelder klubben jer, til Aarhus klubben

Mickey Svendsen
03.05.2018