Sommerlejr 2018
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Kære udøvere!

DTaFs årlige sommerlejr i Rødovre (6. juli - 13. juli) er lige rundt om hjørnet - og i skal selvfølgelig med!

Om sommerlejren

Sommerlejren er den største i Europa, hvor op imod 1.000 taekwondoudøvere fra bl.a. Danmark, Spanien, Grækenland og Belgien samles i en uge for at træne og hygge i hinandens selskab. Træningen varetages af udvalgte instruktører der underviser i alt lige fra grundtræning, konkurrencetræning (kamp & teknik) samt specialtræninger (selvforsvar, våben m.m). Derudover arrangeres der bl.a. fodboldturneringer og særlige børnearrangementer i løbet af ugen.
Der er derfor aktiviteter for ALLE, uanset alder og bæltegrad.

Praktisk
Vi bor i egne medbragte telte og campingvogne og Risskov Taekwondoklub har et stort fællestelt til bespisning og hygge mellem og efter træningerne. Fællesteltet vil også inkludere køleskabe og diverse køkkenredskaber.
Traditionen tro laver vi selv mad og da vi normalt er mellem 50-60 deltagere fra klubben, hjælpes vi ad med at købe ind, lave mad og rydde op - som en stor familie.

Det er en super hyggelig tur for hele familien, hvor vores elever kan deltage i en masse spænende træninger, og forældre kan nyde det gode vejr, hinandens selskab, læse en bog, se på træningerne eller deltage i de fælles aktiviteter.  Lejren er for hele familien – Børn, unge, voksne, gamle – både dem der dyrker taekwondo, og dem der ikke gør!
Tilmelding

Der er forskellige priser, alt efter om man ønsker træning og spisning på lejren.

I kan læse mere om de aktiviteter, instruktører og rammer sommerlejren tilbyder på deres officielle hjemmeside: http://tkd.koreatur.dk/

Vi glæder os til at se jer til endnu en uforglemmelig lejr!

Kontakt person
Sandra Mehri Kalaee
sandra.mehri@gmail.com

18.06.2018