Køb en måtte til klubben

Måtter til klubben

Der har igennem længere tid været et ønske om at have muligheden for at lægge måtter ud i hal 1 til brug i den daglige træning.

Ønsket er at klubben på sigt får indkøbt én kampbane af 100 måtter på 80x80 cm samt yderligere 200 almindelige måtter af 100x100 cm.

Ønsket er endvidere at måtterne ikke skal lægges ud permanent i hal 1, men at vi bevarer det traditionelle trægulv, således at der fortsat kan holdes arrangementer i hal 1, samt at kampkunstånden fortsat holdes i live. Der dog et stort ønske fra særligt specialholdene om at have muligheden for at kunne lægge måtter ud til de daglige træninger og diverse sportslige arrangementer.

Mål nr. 1: 100 måtter

100 måtter koster ca. 17.000-20.000 kr. og det er derfor en større udgift for klubben!

Bestyrelsen vil gerne sponsorere projektet med 10.000 kr. hvilket betyder, at resten af beløbet skal finansieres på anden måde…

Der er derfor mulighed for at DU kan købe din helt egen måtte til klubben for 180 kr./stk.

- Der vil blive lavet en stor tavle i entreen med oversigt over måtterne og med mulighed for at du kan få DIT NAVN / FIRMA NAVN på den måtte, DU har sponsoreret / købt til klubben

HUSK AT VED KØB AF MÅTTEN SKAL DU SKRIVE DET NAVN DER SKAL STÅ PÅ TAVLE MÅTTEN

Vi har brug for at minimum 40 personer vil sponsorere en måtte til klubben for at projektet kan lade sig gøre.

Er du interesseret i at sponsorere en måtte til klubben?

Såfremt vi ikke kan skaffe minimum 40 personer, som vil købe en måtte, vil pengene blive tilbagebetalt.

FORDELE VED MÅTTER TIL HAL 1

1. Blødt underlag til nedtagninger ved fx grundtræning

2. Blødt underlag til udstrækning

3. Bedre træningsfaciliteter for freestylere ved spring

4. Realistisk stævnetræning for teknik + kamp

a. Så vi kan fortsætte den gode udvikling!

5. Bedre faciliteter til opvisninger (fx juleopvisning)
a. I stedet for tatamimåtter

6. Mulighed for at leje klubben ud til andre aktiviteter i løbet af dagtimerne (fx yogahold eller pensionistgymnastik mv.)

7. Klubben bliver et mere attraktivt sted at træne, da der er mulighed for både måtter, trægulv og spejle i samme sal

8. Mulighed for at leje klubben ud til landsholdssamlinger og andre camps både i kamp og teknik
a. Herunder besparelser for klubben ved transportdækning for særligt landsholdsudøvere når de skal til samlinger rundt om i DK

9. Besparelser ved leje af stævnemåtter hos DTaF ved afholdelse af stævner – fx Budo Nord cup som afholdes hvert år