Fastelavnsfest for voksenholdet

Så blev det tid til Risskov Taekwondo Klubs fastelavnsfest. Vi håber I vil komme og hygge med os!

Hvor/Hvornår: Lørdag d. 16. marts kl. 14.00-16.00

Hvad: Et brag af en FASTELAVNSFEST

Hvem: Alle elever (både børn og voksne) er inviteret og må tage deres familie med!

Der vil blive slået katten af tønden for både børn og voksne! Klubben sørger for sodavand til alle og lidt overraskelser i tønderne. Der uddeles præmier til de bedst udklædte!

Der er ingen tilmelding – I kommer bare. Den eneste betingelse er, at alle skal være udklædte!

Derudover er I mere end velkomne til at medbringe en snack eller kage, så vi rigtig kan hygge os sammen :)

Efter kl 17:00 vil der være fest for alle medlemmer på Voksen holdet, hvor vi skal sparke katten af tønden og spise noget lækker mad sammen.

Tilmelding til mad sker på klubmodul.

Til denne del skal alle også være udklædte!

14.03.2019
16.03.2019 kl. 14.00 - 16.03.2019 kl. 23.00