Sommerlejr 2019

Kære udøvere!

DTaFs årlige sommerlejr i Ry (6. juli - 12. juli) er lige rundt om hjørnet - og i skal selvfølgelig med!

Om sommerlejren

Sommerlejren er den største i Europa, hvor op imod 1.000 taekwondoudøvere fra bl.a. Danmark, Spanien, Grækenland og Belgien samles i en uge for at træne og hygge i hinandens selskab. Træningen varetages af udvalgte instruktører der underviser i alt lige fra grundtræning, konkurrencetræning (kamp & teknik) samt specialtræninger (selvforsvar, våben m.m). Derudover arrangeres der bl.a. fodboldturneringer og særlige børnearrangementer i løbet af ugen.
Der er derfor aktiviteter for ALLE, uanset alder og bæltegrad.

Praktisk
Vi bor i egne medbragte telte og campingvogne og Risskov Taekwondoklub har et stort fællestelt til bespisning og hygge mellem og efter træningerne. Fællesteltet vil også inkludere køleskabe og diverse køkkenredskaber.
Sidste år fik vi leveret lækker mad fra slagteren i Kvickly, og vi håber på at kunne få et godt tilbud igen i år, således vi ikke skal lave al maden selv.

Det er en super hyggelig tur for hele familien, hvor vores elever kan deltage i en masse spændende træninger, og forældre kan nyde det gode vejr, hinandens selskab, læse en bog, se på træningerne eller deltage i de fælles aktiviteter.  Lejren er for hele familien – Børn, unge, voksne, gamle – både dem der dyrker taekwondo, og dem der ikke gør!
Tilmelding

Der er forskellige priser, alt efter om man ønsker træning og spisning på lejren.

I kan læse mere om de aktiviteter, instruktører og rammer sommerlejren tilbyder på deres officielle hjemmeside: https://www.taekwondo-summercamp.dk/

Vi glæder os til at se jer til endnu en uforglemmelig sommerlejr!

Kontakt person
Sandra Mehri Kalaee
sandra.mehri@gmail.com

06.06.2019