Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Hej alle voksen-udøvere!

December nærmer sig, og det betyder også, at det snart er tid for Risskov Taekwondo Klubs årlige julefrokost. Tilmeldingsfristen er den 8. december.

Julefrokosten afholdes lørdag den 11. december 2018, og programmet er som følger:

16.00-18.00: Hockey for dem, som har lyst
18.00-19.00: Bad og ankomst for dem, som ikke spillede hockey
19.00-sent: Spisning og fest

Link til tilmelding: INDSÆT HER MICKEY

Maden vil være klassisk julefrokostmad med fiskefileter, varm leverpostej og bacon, flæskesteg, mv. Anders, Ebbe og Mikkel vil stå for maden, så medbring god appetit.

I PRISEN ER FAD ØL, SODAVAND SNAPS CIDER M.M
MAN MEDBRINGER SELV SPIRITUS

Traditionen tro vil der være pakkespil, så alle må gerne medbringe to gaver a 25 kr. pr. stk. til spillet.

Derudover er der brug for hjælpere. Vi har brug for følgende assistance:

• En eller to personer, der ikke spiller hockey, og som vil sørge for, at de lune retter kommer i ovnen ved 18-tiden.
  • Nogle til at rydde op dagen efter festen.

Hvis man gerne vil melde sig som hjælper, skal man skrive en besked til Mikkel Vindfeldt på Facebook. Hjælpere til maden vil blive belønnet med sodavand og andre drikkevarer, og de, der hjælper med oprydning dagen efter, kan bestille pizza (eller andet mad) på klubbens regning og tage alle rester af julemad med hjem. Hjælpere på begge hold får selvfølgelig en masse credit og god stemning fra os tre.

Oprydning efter festen indebærer at fjerne alle dåser/flasker, tørre borde af, sætte borde og stole på plads, feje gulv og vaske gulv ved klistrede områder og tømme opvaskemaskine fra dagen før.

Derudover kommer alle til at give en hånd med ved oprydningen efter spisning.

Anders, Ebbe og Mikkel vil være i klubben mellem 10.00 og 11.00, så har man lyst til at hjælpe med madlavningen, eller bare komme forbi og få en øl/sodavand, er man velkommen til at komme tidligere end kl. 16.00.

Vi glæder os til at se alle fra voksenholdet til en god og sjov aften! J

Mange hilsner

Anders, Ebbe og Mikkel