Påskefrokost
Tilmeldingsfrist er overskredet

Hej alle voksen-udøvere!

Alle dem, der tilmeldte sig julefrokost sidste år, vil automatisk få overført deres betaling til påskefrokost

16.00-18.00: Hockey for dem, som har lyst

18.00-19.00: Bad og ankomst for dem, som ikke spillede hockey
19.00-sent: Spisning og fest

Maden vil være klassisk påskefrokost mv. Anders, Ebbe og Mikkel vil stå for maden, så medbring god appetit.

I PRISEN ER FAD ØL, SODAVAND SNAPS CIDER M.M
MAN MEDBRINGER SELV SPIRITUS

Derudover er der brug for hjælpere. Vi har brug for følgende assistance:

• En eller to personer, der ikke spiller hockey, og som vil sørge for, at de lune retter kommer i ovnen ved 18-tiden.
  • Nogle til at rydde op dagen efter festen.

Hvis man gerne vil melde sig som hjælper, skal man skrive en besked til Mikkel Vindfeldt på Facebook. Hjælpere til maden vil blive belønnet med sodavand og andre drikkevarer, og de, der hjælper med oprydning dagen efter, kan bestille pizza (eller andet mad) på klubbens regning og tage alle rester af julemad med hjem. Hjælpere på begge hold får selvfølgelig en masse credit og god stemning fra os tre.

Oprydning efter festen indebærer at fjerne alle dåser/flasker, tørre borde af, sætte borde og stole på plads, feje gulv og vaske gulv ved klistrede områder og tømme opvaskemaskine fra dagen før.

Derudover kommer alle til at give en hånd med ved oprydningen efter spisning.

Anders, Ebbe og Mikkel vil være i klubben mellem 10.00 og 11.00, så har man lyst til at hjælpe med madlavningen, eller bare komme forbi og få en øl/sodavand, er man velkommen til at komme tidligere end kl. 16.00.

Vi glæder os til at se alle fra voksenholdet til en god og sjov aften! J

Mange hilsner

Anders, Ebbe og Mikkel