Klubmodul henter siden
Sommerlejr 2022
Tilmeldingsfrist er overskredet
     
 
Taekwondo Sommerlejr 2022 i Ry
9. juli – 14. juli

Årets sommerlejr afholdes i Ry, hvor vi forventer der vil være op mod 600 taekwondo udøvere fra hele landet. Traditionen tro vil Risskov være blandt de største deltagende klubber. Vi stræber som sædvanlig altid mod at være den bedste og den hyggeligste lejr med det største fællesskab!
Klubben sørger for fællestelt, med gulv, køleskab, borde, bænke, spil. I år spiser vi sammen, hvor vi selv står for morgenmad og frokost, aftensmaden bestiller vi ude fra, så den kommer klar til anretning.

For at få det hele til at fungere optimalt i Risskov lejren, bliver alle deltager sat på opgaver i vores fælles telt, hvor vi vil hjælpes ad med mad og oprydning

Diana Holm er ansvarlig for Risskov lejren, men kan godt bruge lidt hjelm fra nogle forældre Man kan besvare denne mail hvis man kan hjælpe en dag eller 2, man behøves ikke være der hele ugen.

Hjælpen vil bestå i at sørger for at de unge mennesker fuldføre deres opgaver
Alle er velkomne! Børn, unge, voksne, gamle – simpelthen hele familien, både dem der dyrker taekwondo og dem der ikke gør! Man bor i eget medbragte telt. Det er en super hyggelig tur for hele familien, hvor vi rigtig skal råhygge og have det sjovt med lidt gak og løjer! Og selvfølgelig en hel masse taekwondo, sammen med Danmarks bedste udøvere.

TILMELDING SKER PÅ KLUBMODUL, tilmeldingen er, sidste tilmelding er søndag 26. juni
Dato: d. 9. juli – 14. juli
Ankomst lørdag 9. juli fra kl. 08.00
Lørdag 9. Juli fejer vi klubbens nye dan grader (7 stk. i alt)
Søndag morgen er første træning
Torsdag 14. juli er sidste træning
Priser:
Lejr + Træning: 1000,- under 18 år
Lejr + Træning: 1200,- over 18 år
Lejr uden træning (forældre og søskende): 0,-
Mad: 800,- i Risskov teltet

Nærmere information kan fåes ved henvendelse til Formanden Mickey eller Diana fra Voksen øvet holdet / Teknik eller den officielle hjemmeside
www.taekwondo-summercamp.dk


Tilmeldte
28 /50
Tilmeldingsfrist
26.06.2022
Tidspunkt
09.07.2022 kl. 12.00 - 14.07.2022 kl. 12.00
Sted
Ryhallerne i Ry