Info vedr. afhentning
Når varene sendes fra vores leverandør, trækkes pengene fra kontoen. Der går omkring en uge før varene er i klubben og kan afhentes. Der bestilles altid omkring d. 1. i hver måned, samt omkring d. 15., såfremt der ligger 5 eller flere bestillinger. Det vil fremgå af listen på opslagstavlen i klubben, hvilke vare, der er bestilt, og hvilke, der er klar til afhentning.

Når pengene bliver trukket på kontoen, afsendes der automatisk en mail. I denne står der, at du har fået udleveret varene - Se bort fra dette. Det betyder blot, at du kan afhente varene i klubben, så snart de er ankommet.
forbedret Dobog, i let stof
Beskrivelse
Anerkendt Dobog i en forbedret version
Meget let stof, anbefales til øvede udøver og voksne
Standard Begynder Dragt
Beskrivelse
Flot og velsiddende dragt i god kvalitet.

Inkl. hvidt bælte.
TAEKWONDO bind 1
Beskrivelse
I bogen kan du læse om TAEKWONDO´s historie, teori samt alle taegeuk - trin for trin med beskrivelse af handlingerne og meget andet. 235 sider, bind 1 på dansk

JULETILBUD: 250 kr.! - Førpris: 315 kr.
TAEKWONDO bind 2
Beskrivelse
En bog om taekwondoens grundteknikker, poomsaer 1-9 og meget mere med en gennemført grundighed med både tekst og billeder. Navne på stande, håndteknikker, blokeringer mm på koreansk med dansk udtale i parantes. Bind 2 på dansk

JULETILBUD: 300 kr.! - Førpris: 349 kr.