Taekwondo træning genoptages fra den 21. april

Som nævnt i seneste mail fra Risskov Taekwondo Klub, åbner vi for træning i klubbens lokaler fra onsdag den 21. april. Alle hold vil starte træningen på deres normale træningstidspunkter. Alle hold med undtagelse af voksenholdet vil ligeledes træne indenfor.
Voksenholdet vil fortsætte træningen udendørs, men træningen vil blive fokuseret på almindelig taekwondotræning. Klubbens træningstider fra onsdag den 21. april 2021 vil derfor være som anførte i oversigten nedenfor

COVID-forholdsregler

Lige som før den seneste nedlukning, vil træning blive afholdt i overensstemmelse med sundhedsstyrelsens anbefalinger om hygiejne og afstand. Derudover holdes der fortsat fast i klubbens interne retningslinjer, som er vedhæftet denne mail. Forholdsregler og retningslinjer vil løbende blive tilrettet afhængigt af COVID-situationens udvikling efter genåbningen. Risskov Taekwondo Klubs trænere og bestyrelse opfordrer til, at man som medlem løbende lader sig teste og udviser omtanke i forbindelse med risiko for smitte.