Tilmeld dig hold og betal via nettet

Når du har oprettet en bruger, kan du under menuen "holdtilmelding" tilmelde dig de hold, du ønsker at træne på. Du skal tilmelde dig dit grundtræningshold, og der bliver afkrævet betaling i forbindelse med tilmelding til grundtræningsholdet. Det fremgår af holdoversigten, hvad prisen er for det enkelte hold. Hvis du også vil tilmelde dig til poomse og kamp, koster det ikke ekstra. Selvom der er to grundtræninger om ugen, skal man ikke tilmelde sig dem begge – når man er tilmeldt holdet én gang, er det tilstrækkeligt. Man kan betale med enten dankort, visa/dankort eller edankort/netbank. Hvis du ikke har mulighed for at betale på denne måde, kan du kontakte os i klubben, og der er i så tilfælde en anden løsning.

Ved indmeldelse betales et engangsbeløb på 200 kr. som dækker licens til DTaF (Dansk Taekwondo Forbund)

Hvis I er flere i en familie, der træner, og dermed er berettigede til familierabat, er det vigtigt, at begge personer tilmeldes samme adresse – også selvom I ikke bor sammen.

Fremadrettet modtager I en e-mail, når der skal ske betaling. Der er også mulighed for at tilmelde automatisk betaling – i denne forbindelse modtager man en e-mail 5 dage før betalingen går igennem, hvor der således også er mulighed for at afmelde betalingen, hvis dette skulle være nødvendigt.